Újra cserkészeten

 2010.10.16. 14:10

Múlt szombaton foglalkozás helyett Kányban voltam, így már hiányzott a cserkészet. Elég kevesen voltunk, de azért lassacskán összejött a csapat egy része. A foglalkozás eltelt, nem volt jobb vagy rosszabb, mint szokott.

Ami zavaró: gyerekek, mi a francért nem szóltok, ha nem tudtok jönni? Van olyan vezető is, aki nem volt ott, és nem szólt, nem üzent. Ez azért elég gáz! Mit várjunk így a kicsiktől?

Ami jó volt: megint lent volt I, pedig biztos voltam benne, hogy haragszik rám. De úgy tűnik, nem, hiszen amikor kértem, még áldást is kaptam!!! (Fenntartom a véleményem, hogy hülye, aki egy paptól nem kér áldást minden létező alkalommal, amikor erre lehetősége van).

Tehát összességében jó foglalkozás volt. Jövő héten sajnos elmarad, pedig kellene a gyakoribb találkozás. De valahogy megoldjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mezeinewsee.blog.hu/api/trackback/id/tr492375854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása